ABC

Spaanstalige trainingsacteurs

Als bij een training de voertaal Spaans is, zal het de effectiviteit sterk verhogen als de trainingsacteur vloeiend Spaanstalig is. Die trainingsacteur hebben wij voor u.

Lees meer...

Maak kennis met Peter Timmers

Directeur Buro Wittenburg

Lees meer...

Trainingsacteurs voor Berbers en Arabisch

In het bestand van Buro Wittenburg zijn ook professionele trainingsacteurs die het Berbers en/of Arabisch taal goed beheersen. Uiteraard kunnen zij daarnaast goede feedback geven en vanuit hun culturele achtergrond extra waarde aan een training meegeven.

Lees meer...

Duitstalige Trainingsacteurs

Ook voor trainingen waarbij Duits de voertaal is, kunnen trainingsacteurs van Buro Wittenburg ingezet worden. Een rollenspel uitvoeren in vloeiend Duits, en daarbij ook gerichte goede feedback geven, met verstand van de Duitse cultuur, behoort tot de dienstverlening van een aantal van onze acteurs.

Lees meer...

Franstalige Trainingsacteurs

Als bij een training de voertaal Frans is, zal het de effectiviteit sterk verhogen als de trainingsacteur vloeiend Franstalig is. Die acteur of actrice hebben wij voor u. Via ons acteursnetwerk in België kunnen wij ook Franstalige Belgische acteurs inzetten. Zij kunnen op een zorgvuldige manier omgaan met verschillen in benadering die in België en Frankrijk gelden.

Lees meer...

Engelstalige Trainingsacteurs

Al sinds de oprichting van Buro Wittenburg doen opdrachtgevers graag een beroep op onze Engelstalige trainingsacteurs. We hebben in de loop van de jaren dan ook een groot arsenaal van Engelstalige professionele trainingsacteurs opgebouwd. Werkzaam voor de KLM, Booking.Com of Schouten & Nelissen.

Lees meer...

Trainingsacteurs in Noord-Holland

Trainingsacteurs van Buro Wittenburg zijn gevestigd door heel Nederland. Ook in Noord-Holland zijn onze acteurs werkzaam. Daar worden zij ingezet bij verschillende trainingen en assessments. Maar ook voor bedrijfsfilms wordt veelvuldig een beroep gedaan op onze acteurs. Bijvoorbeeld door Danae Onderwijsinnovatie

 

Lees meer...

Trainingsacteurs in Zuid-Holland

Trainingsacteurs van Buro Wittenburg zijn werkzaam in heel Nederland, en soms ook daarbuiten. Ook in Zuid-Holland zijn onze professionele acteurs gevestigd. Dichterbij gevestigd zorgt voor een kleinere kans op vertraging door files en treinvertraging. Maar vooral worden de acteurs geselecteerd op hun specialiteiten die bij trainingen, bedrijfsfilms en assessments van belang zijn.

Lees meer...

Trainingsacteurs in Zeeland

Buro Wittenburg heeft een uitgebreid bestand van professionele trainingsacteurs. Ook in Zeeland werken trainingsacteurs van Buro Wittenburg waar u een beroep op kunt doen. Zij maken deel uit van een groep van 100 professionele trainingsacteurs die door heel Nederland worden ingezet. En soms ook daarbuiten.

Lees meer...

Trainingsacteurs in Limburg

Door het uitgebreide netwerk van Buro Wittenburg hebben wij ook professionele trainingsacteurs ter beschikking in Limburg. Zij worden onder andere ingezet bij communicatietrainingen en agressietrainingen. 

Lees meer...

Trainingsacteurs in Noord-Brabant

Door een uitgebreid landelijk netwerk heeft Buro Wittenburg ook professionele trainingsacteurs ter beschikking in Noord-Brabant. Zij zijn werkzaam bij diverse trainingen, maar worden ook regelmatig ingezet bij assessments en bedrijfsfilms.

Lees meer...

Trainingsacteurs in Utrecht

Buro Wittenburg heeft een uitgebreid bestand van professionele trainingsacteurs. Ook in Utrecht werken trainingsacteurs van Buro Wittenburg waar u een beroep op kunt doen.

Lees meer...

Trainingsacteurs in Gelderland

Buro Wittenburg heeft een uitgebreid bestand van professionele trainingsacteurs. Ook in Gelderland werken trainingsacteurs van Buro Wittenburg waar u een beroep op kunt doen.

Lees meer...

Trainingsacteurs in Overijssel

Buro Wittenburg heeft een uitgebreid bestand van professionele trainingsacteurs. Ook in Overijssel werken trainingsacteurs van Buro Wittenburg waar u een beroep op kunt doen.

Lees meer...

Trainingsacteurs in Groningen

Buro Wittenburg heeft een uitgebreid bestand van professionele trainingsacteurs. Ook in Groningen werken trainingsacteurs van Buro Wittenburg waar u een beroep op kunt doen.

Lees meer...

Trainingsacteurs in Friesland

Buro Wittenburg heeft een uitgebreid bestand van professionele trainingsacteurs. Ook in Friesland werken trainingsacteurs van Buro Wittenburg waar u een beroep op kunt doen.

 

Lees meer...

De trainingsacteurs van Buro Wittenburg

De trainingsacteur van Buro Wittenburg heeft het in zich om 1 op 1, op een halve meter afstand van elkaar overtuigend te zijn. Indringend natuurgetrouw spelen op de vierkante centimeter, dat vergt bijzondere kwaliteiten. Over die vaardigheden beschikken de bijna honderd acteurs en actrices waarop Buro Wittenburg een beroep kan doen.

Lees meer...

Trainingsacteurs in Flevoland

Buro Wittenburg heeft een uitgebreid bestand van professionele trainingsacteurs. Ook in Flevoland werken trainingsacteurs van Buro Wittenburg waar u een beroep op kunt doen.

Lees meer...

Trainingsacteurs in Drenthe

Buro Wittenburg heeft een uitgebreid bestand van professionele trainingsacteurs. Ook in Drenthe werken trainingsacteurs van Buro Wittenburg waar u een beroep op kunt doen.

Lees meer...

Trainingsacteurs in Belgiƫ

Buro Wittenburg heeft een uitgebreid bestand van professionele trainingsacteurs. Ook in België werken trainingsacteurs van Buro Wittenburg waar u een beroep op kunt doen.

Lees meer...

Opleiding Trainingsacteur

Acteurs die werkzaamheden gaan verrichten in opdracht van Buro Wittenburg starten altijd met een aantal opleidingssessies. Hierbij wordt ingegaan op de werkwijze van Buro Wittenburg bij trainingen en opleidingen. Deze trainingen staan onder leiding van Kees van Loenen; de acteurscoach van Buro Wittenburg.

• Hoe speel je naturel en hou je leerbehoefte van een cursist centraal
• Improviseren bij het spel en bij het ter plekke samenstellen van casuïstiek
• Het geven van feedback naar cursisten
• Omgang met cursisten en samenwerking met de trainer
• Kennismaking met verschillende communicatiemodellen en werkvormen


Niet elke topacteur is een trainingsacteur. De achterste rij van het cursuslokaal kunnen bespelen wordt niet gevraagd. Wel om 1 op 1, op een halve meter afstand van elkaar, overtuigend te zijn. Over die vaardigheden beschikken de bijna honderd acteurs en actrices waar Buro Wittenburg en beroep op kan doen na het afronden van de opleiding tot trainingsacteur.

Het zijn vakmensen in allerlei leeftijdsgroepen, met uiteenlopende specialismen en ook met een interculturele achtergrond. De acteurs worden regelmatig bijgeschoold door gerenommeerde trainingscoaches. Ze werken met alle gangbare communicatietheorieën en weten in samenspraak met de trainer hun creatieve capaciteiten volledig te benutten.

Lees meer...
Meeste ervaring
Groot bestand acteurs
Louter professionals
Kwaliteit
Ook werken met onze trainingsacteurs?
Neem contact op `t Lab is ontstaan om meer profijt te hebben van de kennis, ervaring en inzichten van trainingsacteurs.
© 2019 Buro Wittenburg | ABC | Nieuwsbrief | Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer
Fotografie: Peter Valckx | Webdesign: HPU internet services