De trainingsacteurs van Buro Wittenburg

De trainingsacteur van Buro Wittenburg heeft het in zich om 1 op 1, op een halve meter afstand van elkaar overtuigend te zijn. Indringend natuurgetrouw spelen op de vierkante centimeter, dat vergt bijzondere kwaliteiten. Over die vaardigheden beschikken de bijna honderd acteurs en actrices waarop Buro Wittenburg een beroep kan doen.

Het zijn vakmensen in allerlei leeftijdsgroepen, met uiteenlopende specialismen en ook met diverse culturele achtergronden. De trainingsacteurs worden regelmatig bijgeschoold door gerenommeerde trainingscoaches.

 

Feedback en Communicatietheorieën

De trainingsacteurs van Buro Wittenburg zijn thuis in alle gangbare communicatietheorieën en helpen door het bieden van feedback het beste uit de trainingen te halen. In samenspraak met de trainer benutten ze hun creatieve capaciteiten maximaal.

 

Trainingen, Workshops of andere Werkvormen

Van de kennis, ervaring in inzicht van de trainingsacteurs kan al in een vroeg stadium worden geprofiteerd bij het ontwikkelen van trainingen, workshops of andere werkvormen. Het uittesten van nieuwe trainingsvormen en werkvormen is een andere manier om te profiteren van de expertise die de trainingsacteurs van Buro Wittenburg in huis hebben. Kijk bij 't Lab.

 

Meeste ervaring
Groot bestand acteurs
Louter professionals
Kwaliteit
Ook werken met onze trainingsacteurs?
Neem contact op `t Lab is ontstaan om meer profijt te hebben van de kennis, ervaring en inzichten van trainingsacteurs.
© 2019 Buro Wittenburg | ABC | Nieuwsbrief | Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer
Fotografie: Peter Valckx | Webdesign: HPU internet services