De Mantel der Liefde

Persoonlijke ervaringen van een mantelzorger van een Alzheimerpatiƫnt.

De Mantel der Liefde

Ik wil gezien worden.

Ik wil gehoord worden.

Ik ben een mantelzorger en niet zomaar één.

Ik ben een mantelzorger van een dierbare.

Een dierbare die lijdt aan de ziekte van Alzheimer.

 

In opdracht van Buro Wittenburg ontwikkelde en schreef acteur Kees van Loenen het stuk ‘De mantel der liefde’ waarin de mantelzorger centraal staat. Het is niet alleen een stuk dat ontroert en veel herkenning biedt, het biedt de mantelzorgers ook concrete informatie door samenwerking met een geriater.


Kees van Loenen speelde het stuk in een van de woonzorgcentra van Aafje thuiszorg huizen zorghotels. Manager Welzijn Cecil Fuijkschot van Aafje was onder de indruk: “Het stuk heeft meerwaarde door naast herkenning en erkenning informatie te bieden. De drempel om vragen te stellen valt weg en dat maakt dat het stuk grote meerwaarde heeft voor de mantelzorger en de professionele zorgverlener.”

 

In die wetenschap biedt Buro Wittenburg deze vertelling ook voor andere instellingen aan. Verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo mantelzorgers een hart onder de riem steken en tegelijkertijd de broodnodige informatie bieden. Acteur Kees van Loenen weet te boeien door zijn ervaring met dementie en zijn inlevingsvermogen.

 

Wilt u meer weten over deze voorstelling dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Geheel vrijblijvend kunnen wij de mogelijkheden bespreken per telefoon of in een persoonlijk gesprek, in de wetenschap dat een ‘tailormade’ productie altijd mogelijk is.

Meeste ervaring
Groot bestand acteurs
Louter professionals
Kwaliteit

Meer weten?

Neem contact op `t Lab is ontstaan om meer profijt te hebben van de kennis, ervaring en inzichten van trainingsacteurs.
© 2019 Buro Wittenburg | ABC | Nieuwsbrief | Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer
Fotografie: Peter Valckx | Webdesign: HPU internet services