Rollenspellen met acteurs

Een effectieve trainingsmethode met hoog rendement

Rollenspellen met acteurs van Buro Wittenburg
Het benaderen van de werkelijkheid met rollenspellen is een effectieve trainingsmethode met een hoog rendement. Het is geen luxe om gebruik te maken van een trainingsacteur, maar zorgt voor daadwerkelijk meer resultaat door ervarend leren. Een verstandige investering dus. Trainingen met acteurs zijn inzetbaar op alle niveaus; voor parkeerwachten, ambtenaren, advocaten maar ook voor onderhandelingsgesprekken van regeringsvertegenwoordigers.

 

Feedback

Minstens zo belangrijk als het spel van de trainingsacteur is de feedback. Daarmee kan de trainingsacteur wijzen op sterke of zwakke punten, of een onzekerheid over de eigen aanpak terecht is, en of aanscherping nodig is. De trainingsacteur levert daarmee voor trainer en cursist een belangrijke toegevoegde waarde.

 

Dat kan mede omdat de ruim honderd acteurs van Buro Wittenburg thuis zijn in alle gangbare communicatietheorieën en daarin ook regelmatig worden bijgeschoold.

 

Wilt u meer weten over het gebruik van rollenspellen? We vertellen het u graag, het is immers onze passie. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0314-380069 en via de mail op het adres acteur@burowittenburg.nl

Meeste ervaring
Groot bestand acteurs
Louter professionals
Kwaliteit
Ook werken met onze trainingsacteurs?
Neem contact op `t Lab is ontstaan om meer profijt te hebben van de kennis, ervaring en inzichten van trainingsacteurs.
© 2019 Buro Wittenburg | ABC | Nieuwsbrief | Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer
Fotografie: Peter Valckx | Webdesign: HPU internet services