Werkwijze

De juiste trainingsacteur voor de opdracht

Werkwijze

Buro Wittenburg werkt de aanvragen zorgvuldig af, zoekt in overleg met de opdrachtgever de juiste trainingsacteur voor een opdracht, en zorgt ervoor dat deze acteur goed voorbereid aan de start van bijvoorbeeld een training of themadag verschijnt. Ook als een opdracht al vaker door trainingsacteurs van Buro Wittenburg is uitgevoerd, of zelfs gedurende een lopende training, kan het nodig zijn de rol en bijdrage van de trainingsacteur bij te stellen.

 

Na een (online) aanvraag voor trainingsacteurs volgt een bezoek aan de opdrachtgever of telefonisch contact om de specifieke gegevens van de opdracht door te nemen. Bij een opdracht is de betrokken trainingsacteur minimaal vijftien minuten voor aanvang aanwezig om met de trainer/ procesbegeleider te kunnen overleggen. De laatste details van de training, waaronder de groepsdynamische processen die spelen, kunnen dan worden besproken.

 

Na afloop is het belangrijk om kort te evalueren hoe de samenwerking tussen trainer en trainingsacteur is verlopen, om deze ook in de toekomst zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

 

Wilt u meer weten over onze werkwijze? We lichten het graag nader toe. Bel naar 0314-380069 of stuur een bericht naar ons mailadres acteur@burowittenburg.nl . We nemen dan snel contact met u op.

Meeste ervaring
Groot bestand acteurs
Louter professionals
Kwaliteit
Ook werken met onze trainingsacteurs?
Neem contact op `t Lab is ontstaan om meer profijt te hebben van de kennis, ervaring en inzichten van trainingsacteurs.
© 2019 Buro Wittenburg | ABC | Nieuwsbrief | Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer
Fotografie: Peter Valckx | Webdesign: HPU internet services