Wie zijn wij

Professionele trainingsacteurs in een gestroomlijnde organisatie

Wie zijn wij

Buro Wittenburg staat voor een gestroomlijnde organisatie met ruim honderd professionele trainingsacteurs. Opgericht in 1978 door twee enthousiaste acteurs tot de ruim honderd acteurs waar nu een beroep op gedaan kan worden. Sinds de oprichting leveren wij al professionele trainingsacteurs voor trainingen, opleidingen en bedrijfsfilms.

 

Daarnaast beschikt Buro Wittenburg met 't Lab over een innovatief concept waarmee kennis en ervaring van onze trainingsacteurs optimaal ingezet worden voor opdrachtgevers. Al bij de ontwikkeling van projecten kunnen zij een beroep doen op de creativiteit en kennis die in 't Lab is verzameld. Dat zorgt voor nieuwe vormen, verrassende oplossingen en bovenal effectieve eindresultaten.

 

Meer dan 100 acteurs

 

Opdrachtgevers huren onze trainingsacteurs in voor opleidingen, assessments, workshops, gaming, intervisie, coaching en specifieke trainingen zoals bijvoorbeeld slechtnieuwsgesprekken, klantgesprekken of agressietrainingen.

 

Wij hebben veel expertise en ervaring in het bedenken en produceren van theatrale werkvormen die bijdragen aan het oplossen van problemen rond communicatie.

 

Maak kennis met Peter Timmers, directeur van Buro Wittenburg.

 

Wilt u meer weten? Bel ons op 0314-380069 of stuur een e-mail naar acteur@burowittenburg.nl 

Meeste ervaring
Groot bestand acteurs
Louter professionals
Kwaliteit

Ook werken met onze trainingsacteurs?

Neem contact op `t Lab is ontstaan om meer profijt te hebben van de kennis, ervaring en inzichten van trainingsacteurs.
© 2018 Buro Wittenburg | ABC | Nieuwsbrief | Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer
Fotografie: Peter Valckx | Webdesign: HPU internet services