Agressietrainingen

Oefenen met agressie in een veilige omgeving

Bij agressietrainingen krijgen cursisten handvatten om verschillende vormen van agressie te herkennen en te hanteren. De trainer vertelt hoe je agressief gedrag analyseert, welke uitingen er zijn en hoe daar mee om te gaan.

Hoe de theorie aansluit bij zijn eigen dagelijkse praktijk ervaart de cursist met oefenen. Daarbij zijn goede trainingsacteurs van onschatbare waarde. Het zijn experts die de cursist tijdens agressietrainingen de gelegenheid geven situaties met agressief gedrag te oefenen zonder dat het direct consequenties heeft.

Grote diversiteit aan professionele trainingsacteurs

Opleiding en ervaring van de gespecialiseerde acteurs zorgt voor een geloofwaardige prestatie, dicht op de realiteit. Buro Wittenburg beschikt over een breed scala aan acteurs, die dat beheersen. Ze voelen aan hoe de klant de training beleeft, weten waar grenzen liggen en kunnen daar gedoseerd mee omgaan.

Wilt u onderzoeken wat acteurs voor uw opleidingen kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 0314-380069 of stuur een e-mail. Dan kunnen we de verschillende mogelijkheden toelichten.