Werkwijze

Buro Wittenburg werkt de aanvragen zorgvuldig af, zoekt in overleg met de opdrachtgever de juiste trainingsacteur voor een opdracht, en zorgt ervoor dat deze acteur goed voorbereid aan de start van bijvoorbeeld een training of themadag verschijnt. Ook als een opdracht al vaker door trainingsacteurs van Buro Wittenburg is uitgevoerd, of zelfs gedurende een lopende training, kan het nodig zijn de rol en bijdrage van de acteur bij te stellen.

Zorgen voor een optimale match tussen trainer en acteur.

Precies weten wat de beste match is tussen acteur en trainer is een onderscheidende kwaliteit van Buro Wittenburg. Als ideale makelaar zorgen we dat de juiste mensen voor opdrachten worden ingezet. Daarbij wordt goed gekeken naar de samenwerking tussen trainer en acteur. Ook de specialisaties en bijzondere vaardigheden van een trainingsacteur wegen mee, net als beheersing van de communicatie-theorie, die voor een klus gevraagd wordt.

De betrokken acteur is bij een opdracht minimaal vijftien minuten voor aanvang aanwezig om met de trainer/ procesbegeleider te kunnen overleggen. De laatste details van de training, waaronder de groepsdynamische processen die spelen, kunnen dan worden besproken.

Na afloop is het belangrijk om kort te evalueren hoe de samenwerking tussen trainer en acteur is verlopen, om deze ook in de toekomst zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? We lichten het graag nader toe. Bel naar 0314-380069 of stuur een bericht naar ons e-mailadres. We nemen dan snel contact met u op.


Heb je interesse om te werken met acteurs van Buro Wittenburg?

Interesseformulier

*Verplicht veld