Wie zijn wij

Professionele trainingsacteurs in een gestroomlijnde organisatie

Buro Wittenburg staat voor een gestroomlijnde organisatie met ruim honderd professionele trainingsacteurs. Opgericht in 1978 door twee enthousiaste acteurs (o.a. Wim Becker) ontwikkelde Buro Wittenburg zich tot hét bureau met acteurs voor uitdagende opdrachten. Sinds de oprichting leveren wij al professionele trainingsacteurs voor trainingen, opleidingen en bedrijfsfilms.

Daarnaast beschikt Buro Wittenburg met ’t Lab over een innovatief concept waarmee kennis en ervaring van onze acteurs optimaal ingezet worden voor opdrachtgevers. Al bij de ontwikkeling van projecten kunnen zij een beroep doen op de creativiteit en kennis die in ’t Lab is verzameld. Dat zorgt voor nieuwe vormen, verrassende oplossingen en bovenal effectieve eindresultaten.

Meer dan 120 acteurs 

Meer dan 120 acteurs zijn verbonden aan Buro Wittenburg. Opdrachtgevers huren onze trainingsacteurs in voor opleidingen, assessments, workshops, gaming, intervisie, coaching en specifieke trainingen zoals bijvoorbeeld slechtnieuwsgesprekken, klantgesprekken of agressietrainingen.

Wij hebben veel expertise en ervaring in het bedenken en produceren van theatrale werkvormen die bijdragen aan het oplossen van problemen rond communicatie.

Maak kennis met Peter Timmers, directeur van Buro Wittenburg.

Wilt u meer weten? Bel ons op 0314-380069 of stuur een e-mail.


Heb je interesse om te werken met acteurs van Buro Wittenburg?

Interesseformulier

*Verplicht veld