Aan de slag met onze acteurs

Buro Wittenburg: ervaring, kwaliteit en pure professionals sinds 1978
Buro Wittenburg levert al sinds de oprichting in 1978 professionele acteurs voor trainingen, praktijksimulaties, coaching en assessments. De meer dan 100 acteurs, louter professionals, worden ingezet bij uiteenlopende opdrachten zoals agressietrainingen, rollenspellen, opvang na schokkende gebeurtenissen, verkoopgesprekken of loopbaangesprekken.

Buro Wittenburg staat voor kwaliteit en behandelt aanvragen zeer zorgvuldig. In overleg met de opdrachtgever selecteren we uit het grote en zeer diverse bestand de juiste trainingsacteur voor een opdracht. We zorgen ervoor dat deze acteur goed voorbereid aan de start verschijnt van bijvoorbeeld een training of themadag.

Naast de ervaring en expertise die sinds 1978 is opgebouwd beschikt Bureau Wittenburg met ’t Lab over een innovatief concept waarmee kennis en ervaring van onze trainingsacteurs al bij de ontwikkeling van een project ingezet kunnen worden. Zo kunnen we maatwerk leveren. Wij hebben veel expertise en ervaring in het bedenken en produceren van theatrale werkvormen, die bijdragen aan het oplossen van problemen rond communicatie.

Omdat de professionele trainingsacteurs van Buro Wittenburg vrijwel dagelijks werkzaam zijn in het bedrijfsleven, de zorg of bij de overheid kunnen ze perfect inspelen op datgene wat gevraagd wordt. Voortdurende bijscholing maakt dat naast ervaring ook de nieuwste inzichten bijdragen aan de kwaliteit waar we voor staan.