Presentatietechnieken

De training presentatietechnieken is voor het grootste gedeelte praktisch van opzet en er zal zo weinig mogelijk theorie behandeld worden. Op de eerste dag zullen er algemene speloefeningen gedaan worden om de deelnemers kennis te laten maken met de mogelijkheden van hun expressie.

De overige oefeningen zullen voortkomen uit het persoonlijke aanbod van de deelnemers. De training probeert voor iedereen op maat te werken. Daarbij wordt uitgegaan van het standpunt dat iedere deelnemer zich zo comfortabel mogelijk moet voelen bij het uitvoeren van zijn/haar presentatie.

Iedere deelnemer krijgt individuele richtlijnen en tips over waar zijn/haar specifieke talenten liggen. Daardoor kunnen zij in de loop van de tijd een stijl ontwikkelen die het best bij hen past.

De training presentatietechnieken wordt verzorgd door Xander Straat.

Xander Straat is een acteur en regisseur met veel ervaring in het theater maar ook in de trainingswereld. 10 jaar geleden ontwikkelde hij op basis van zijn ervaring als acteur en regisseur een training presentatietechnieken, die Theater Skills heet. Hierin maakt hij gebruik van technieken die in de training van acteurs en in het theater gebruikt worden. Hij geeft deze training in het Engels en in het Nederlands met veel succes aan Universiteiten en verschillende bedrijven.

Xander Straat regisseerde TedX Amsterdam in de stadsschouwburg Amsterdam, het presentatietechniek-evenement bij uitstek.


Heb je interesse om te werken met acteurs van Buro Wittenburg?

Interesseformulier

*Verplicht veld