Inspirerend vertellen met impact

De komende tien jaar zal jouw vermogen om op een overtuigende manier je verhaal te brengen doorslaggevend zijn. Het zal je belangrijkste vaardigheid zijn om je te helpen je dromen te verwezenlijken.
Carmine Gallo

MASTERCLASS 

Inspirerend vertellen met impact.
Voor leidinggevenden en ondernemers

Als professional wil je mensen inspireren, beïnvloeden en tot actie bewegen. Maar hoe doe je dat? Ik leer je in deze masterclass jouw persoonlijke verhaal met vanzelfsprekende kracht en impact in te zetten.

Jouw levensverhalen als bron voor verbeelding en verbinding

Niet iedereen is een geboren verteller, maar ontspannen spreken is te leren. Je hebt allereerst een goed verhaal nodig. Een verhaal dat je vervolgens ook goed vertelt. Jouw persoonlijke verhaal vertelt wie je bent geworden door je keuzes, ervaringen, ontmoetingen en de beslissingen die je hebt genomen. De grote kracht is dat de gebeurtenissen echt zijn en de emoties waarachtig. Dat biedt herkenning, verbinding en vertrouwen.

De Masterclass

In deze masterclass combineer ik storytelling en presentatietraining. 
We gaan eerst op zoek naar jouw persoonlijk verhaal. Laat je niet weerhouden door het idee dat je leven groots en meeslepend moet zijn voor een goed verhaal. Dat is nergens voor nodig. Want jij hebt net als iedereen voor lastige keuzes gestaan, successen en mislukkingen meegemaakt. En daar bevindt zich een rijke bron aan verhalen, die impact hebben als je ze goed leert vertellen.

Met mijn Presence & Performance methode leer ik je bovendien vaardigheden voor een goede presentatie. Met een goed verhaal en de juiste vaardigheden overwin je je schroom en groeit je zelfvertrouwen.

Elementen

  • Je wordt je bewust van jouw kernkwaliteiten.
  • Je leert contact maken met je toehoorders.
  • Je leert raakbaar te zijn; een krachtige aanwezigheid zonder dat je overgeleverd bent aan de genade of welwillendheid van je publiek.
  • Je krijgt tips en tricks, onder meer over de structuur van je verhaal en het effect op je toehoorders.
  • Je krijgt feedback over hoe je overkomt en hoe je je stem gebruikt.

Resultaat

Je hebt aan het eind van de masterclass een verhaal paraat en in je achterzak. Jouw persoonlijke verhaal, dat je met vanzelfsprekende kracht in een professionele setting in kan zetten.

Investering

De masterclass duurt (afhankelijk van de groepsgrootte) 1 – 2 dagdelen.
Daaraan voorafgaand thuiswerkopdrachten voor ongeveer 2 uur.
Prijs op aanvraag.

John Serkei

Deze masterclass is ontwikkeld en wordt gegeven door John Serkei. John heeft een jarenlange ervaring als acteur, regisseur in het theater en voor TV. Hij combineert technieken uit het theater, stand-up comedy en psychologie. Sinds enkele jaren is hij werkzaam als coach/trainer storytelling en presentatie. Hij heeft o.a gewerkt voor Endemol, Provincie Noord- Holland, Pels Rycken, Nationaal Register, Sioo, Movisie, De Hoge School van Amsterdam.


Heb je interesse om te werken met acteurs van Buro Wittenburg?

Interesseformulier

*Verplicht veld