Onderwijsinstellingen

In de loop van de jaren hebben we voor het onderwijsveld een breed scala aan mogelijkheden opgebouwd om diverse onderwerpen nader te belichten.

In grotere groepen kunnen we werken met regiescènes; bijvoorbeeld van gesprekken met ouders die anders lopen dan vooraf was verwacht, maar ook van gesprekken tussen collega’s onderling.

Maar er kan ook in kleinere groepen gewerkt worden om meer te voldoen aan individuele oefenvragen. Acteurs spelen dan de collega, de veeleisende ouders, of misschien zelfs een medewerker van de onderwijsinspectie die te woord moet worden gestaan. Aansluitend geven de acteurs passende constructieve feedback.

Deze trainingen hebben wij verzorgd binnen het basis- en middelbaar onderwijs, MBO, HBO en universitaire opleidingen. Interesse? We komen graag in contact.

Samenwerking tussen trainer en trainingsacteur

Trainingsacteurs van Buro Wittenburg helpen in nauwe samenwerking met de trainer bloot te leggen waar pijnpunten zitten, waar nog verbeteringen mogelijk zijn om nog effectievere resultaten te behalen. Beter beslagen ten ijs komen zorgt ervoor dat iedereen daar baat bij heeft. En dat is goed voor zowel de medewerkers als de school zelf.

Wilt u de mogelijkheden onderzoeken? Stuur ons een e-mail en we nemen snel contact op. Bellen kan natuurlijk ook: 0314-380069.


Heb je interesse om te werken met acteurs van Buro Wittenburg?

Interesseformulier

*Verplicht veld