Openbaar Vervoer

Rollenspellen met acteurs van Buro Wittenburg
Het benaderen van de werkelijkheid met rollenspellen is een effectieve trainingsmethode met een hoog rendement. Het is geen luxe om gebruik te maken van een trainingsacteur, maar zorgt voor daadwerkelijk meer resultaat door ervarend leren. Een verstandige investering dus. Trainingen met acteurs zijn inzetbaar op alle terreinen; voor trambestuurders, buschauffeurs, en voor de ondersteunende teams, maar ook voor medewerkers van de informatiebalies. Klant- en servicegerichtheid, omgaan met veeleisende en ook agresieve klanten, je kunt dit optimaal oefenen met onze gespecialiseerde trainingsacteurs.

Feedback
Minstens zo belangrijk als het spel van de trainingsacteur is de feedback. Daarmee kan de trainingsacteur wijzen op sterke of zwakke punten, of een onzekerheid over de eigen aanpak terecht is, en of aanscherping nodig is. De trainingsacteur levert daarmee voor trainer en cursist een belangrijke toegevoegde waarde.

Dat kan mede omdat de ruim honderdtwintig acteurs van Buro Wittenburg thuis zijn in alle gangbare communicatietheorie├źn en daarin ook regelmatig worden bijgeschoold.

Wilt u meer weten over het gebruik van rollenspellen? We vertellen het u graag, het is immers onze passie. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0314-380069 en via de mail op het adres acteur@burowittenburg.nl.


Heb je interesse om te werken met acteurs van Buro Wittenburg?

Interesseformulier

*Verplicht veld