Psychisch Gestoord Gedrag

Workshop olv Casper Nusselder

Op woensdagavond 29 mei a.s. organiseert Buro Wittenburg een bijeenkomst waarin Psychisch Gestoord Gedrag centraal staat. De invulling van deze avond wordt verzorgd door Casper Nusselder. Casper geeft voor het Politie Vormingscentrum regelmatig trainingen op dit gebied. En acteurs die daarin met hem hebben samengewerkt zijn erg enthousiast over zijn kennis en manier van lesgeven.

Casper Nusselder (1961) heeft 19 jaar gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige, grotendeels ook als verpleegkundig afdelingshoofd. Altijd op gesloten afdelingen in Noord Holland, Amsterdam en Utrecht. Zowel volwassenenpsychiatrie als ook jeugdpsychiatrie. Sinds 1999 is hij trainer/coach en spreekt vanuit deze hoedanigheid heel veel groepen en individuen die vanuit hun professie met mensen om gaan. Dit varieert van buschauffeurs bibliotheekmedewerkers, ambtenaren politie, justitiemedewerkers etc. tot aan kader en directie functionarissen.

Naast gewone communicatie en conflicthanteringstrategie├źn kan hij deze ook zeer goed toepassen wanneer er sprake is van deviant / psychisch gestoord gedrag.

De bijeenkomst wordt gehouden in het oude Volkskrant gebouw aan de Wibautstraat in Amsterdam. Acteurs van Buro Wittenburg kunnen zich voor deze avond hier aanmelden.