’t Lab

Innovatie door en met acteurs

Acteurs en ’t Lab van Buro Wittenburg

’t Lab is ontstaan om meer profijt te hebben van de kennis, ervaring en inzichten van trainingsacteurs, de speciale antenne die de acteurs ontwikkelen om aan te voelen wat er omgaat in de cursist. Opdrachtgevers kunnen met die expertise al in een vroeg stadium worden bijgestaan bij het ontwikkelen van een training of workshop.

Innovatie

’t Lab zoekt naar nieuwe vormen, het oplossen van problemen, het vormgeven van een wens of idee en komt bij de opdrachtgever terug met innovatieve, verfrissende maar altijd concrete en haalbare werkvormen. Het collectief van creatieve geesten (toneel- en filmmakers, schrijvers, tekenaars, kunstenaars, performers en acteurs) brengt zoveel unieke invalshoeken mee dat het resultaat altijd verrassend is. Voor de klant… maar ook voor ’t Lab zelf!

Testen met ’t Lab

Een training of workshop eerst uittesten bij ’t Lab is een andere manier om te profiteren van de beschikbare expertise. Met een delegatie komt ’t Lab ter plekke werkvormen uitproberen, doorlichten en wegen op dynamiek, creativiteit en effectiviteit.

Werken met ’t Lab geeft de acteurs een manier om meer van hun kwaliteiten in te zetten voor de opdrachtgever. Er kan zoveel meer, het is jammer om dat niet te benutten!

Met de energieke, verfrissende aanpak en innovatie van ’t Lab geef je trainingsmoeheid bij cursisten geen kans.


Heb je interesse om te werken met acteurs van Buro Wittenburg?

Interesseformulier

*Verplicht veld